Kytky k jídlu – Pozdní jaro

31. Května 2018

Jana Vlková

PŘIHLÁSIT SE

Na naše talíře se vracejí plané rostliny, přirozený zdroj zdraví prospěšných látek. K čemu jsou plevele, jak chutnají, jak se dají použít?

Od jara do léta je příroda na kvítí a býlí nejbohatší, nepropásněte toto štědré období. Pojďte se s námi naučit divoké byliny používat v kuchyni od té nejpovolanější, přední české květožroutky, expertky na plané byliny a autorky kuchařek Jany Vlkové.

 

Na kurzu vaření společně připravíme:

  • listová psaníčka s riccotou a brutnákem či kostivalem,
  • plevelový věnec s těstovinami,
  • a cupcaky s květinami.

Lektor: Jana Vlková, první česká profesionální „květožroutka“, expertka na jedlé kvítí a býlí, autorka dvou kuchařek a jednoho ekologického diáře s touto tematikou. Původní profesí ekoložka a novinářka.

 

Pro koho je kurz vhodný

Kurz je vhodný pro všechny, kteří si přejí o své zdraví pečovat čistě, s použitím těch nejpřirozenějších a k životnímu prostředí a k vašemu rozpočtu nejvlídnějších léků.

 

Těšíme se na vás.

Čas 17.30-21
Kategorie Workshop
Pořádá Akademie léčivé výživy
Místo

Teal Club

Údolní 212/1, Praha

Cena 1300 Kč