Bc. Kateřina Literáková

V akademickém roce 2019/20 přednáší na téma Psychologie jídla v programu Výživa v širších souvislostech.
Bc. Kateřina Literáková je původním vzděláním andragog a firemní koučka, která se po narození svých dvou dětí a osobní cestě vedoucí skrz vážné zdravotní potíže, odmítání vlastního těla, zamotanému vztahu k jídlu a váhu měnící se v krátkém čase o pár desítek kilogramů nahoru či dolů, rozhodla, že svůj život zasvětí zkoumání vztahu k jídlu, psychologie kolem jídla a metabolismu. Absolvovala 1. běh studia na ALV, trénink u Marca Davida na Institute for the psychology of eating, výcvik trauma terapie u Milana Hořínka, vzdělávání u Moniky Divišové (Wellnessia), výcvik v koučování a poradenství v osobním rozvoji u MUDr. Petra Mílka. Je členkou Aliance výživových poradců. Za své nejzásadnější vzdělání v životě považuje waldorfský učitelský seminář, který jí nasměroval k chápání mnoho vrstevnosti lidské bytosti.

Roger Green
jak na stravování dlouhověkých, domácí lékař
MUDr. Michaela Šimková
Základy tradiční čínské dietetiky, Muž a žena v průběhu života, Dietetika v souvislostech
Bc. Monika Divišová
zdravý jídelníček, práce s klientem, otevření a vedení praxe
Ing. Michaela Sedláčková
Vaření dle sezón, Vaření pro celiaky a osoby s cukrovkou
Marta Tovtová
Vaření dle sezón, Vaření dle principů ajurvédy
Ing. Kateřina Halamová, Ph.D.
Vaření dle sezón, Vaření pro celiaky a osoby s cukrovkou
Lenka Papadakisová
můj příběh, principy moudrého podnikání
Kalman Horvát
můj talent - moje jedinečnost, finanční gramotnost netradičně
Magdalena Vargová
ajurvéda, vaření dle principů ajurvédy
Eva Leňová
Výživa v evropské tradici
Zuzana Terešová
makrobiotika, vaření dle principů makrobiotiky
Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.
Příčiny a prevence civilizačních nemocí
Inga Bylinkina
superpotraviny a tonizující byliny
Milan Hořínek
psychosomatika
Filip Říha
raw životní styl
MUDr. Jan Vojáček
Prevence a výživa z pohledu funkční medicíny
Mgr. Jan Tomeček
Vaření dle sezón, Veganství a ekologie