MUDr. Jan Vojáček
Prevence a výživa z pohledu funkční medicíny
Klíčem je poznání příčin.

V akademickém roce 2018/19 přednáší téma Prevence z pohledu funkční medicíny v programu Prevence výživou.
Klasicky vzdělaný lékař na LF UP Olomouc, ale na klasické dráze dlouho nevydržel. Přestal mu dávat smysl povrchní pohled na nemoc pouze z nějaké škatulky, či dogmatu. Postupně v něm rostla vášeň pro hledání příčin vzniku onemocnění a také zájem o člověka v celé jeho komplexnosti, hloubce a individualitě. Díky tomu našel v Americe obor, který jeho vášeň naplnil. Je jím tzv. funkční medicína a stal se jejím certifikovaným praktikem. S každým klientem se vydává na cestu za poznáním příčin vzniku jeho potíží a jejich nápravě. Aplikuje do praxe nejnovější vědecké poznatky a zjištění o fungování lidského organismu. Je průvdocem lidem zpátky ke zdraví a rovnováze.

Roger Green
jak na stravování dlouhověkých, domácí lékař
MUDr. Michaela Šimková
Základy tradiční čínské dietetiky, Muž a žena v průběhu života, Dietetika v souvislostech
Bc. Monika Divišová
zdravý jídelníček, práce s klientem, otevření a vedení praxe
Ing. Michaela Sedláčková
Vaření dle sezón, Vaření pro celiaky a osoby s cukrovkou
Marta Tovtová
Vaření dle sezón, Vaření dle principů ajurvédy
Ing. Kateřina Halamová, Ph.D.
Vaření dle sezón, Vaření pro celiaky a osoby s cukrovkou
Lenka Papadakisová
můj příběh, principy moudrého podnikání
Kalman Horvát
můj talent - moje jedinečnost, finanční gramotnost netradičně
Magdalena Vargová
ajurvéda, vaření dle principů ajurvédy
Eva Leňová
Výživa v evropské tradici
Zuzana Terešová
makrobiotika, vaření dle principů makrobiotiky
Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.
Příčiny a prevence civilizačních nemocí
Inga Bylinkina
superpotraviny a tonizující byliny
Milan Hořínek
psychosomatika
Filip Říha
raw životní styl
Mgr. Jan Tomeček
Vaření dle sezón, Veganství a ekologie
Dr. Barbara Miller
Zdraví střev a zdravá krev, Specifická výživa