Zima "v kuchyni" z pohledu evropských tradic a domácí recepty proti ní - sobotní seminář
Datum: 18. 1. 2025
Čas: 10:00 - 17:00
Lektor: Eva Leňová
Téma: Zima "v české kuchyni" z pohledu evropských tradic a domácí recepty proti ní - sobotní seminář
Co patří mezi zimní jídla a proč si je dělat? Česká kuchyně umí vyživit i zahřát. Zima jako čas na zpomalení. Kolagen v české kuchyni (ledviny moč.měchýř) Více
Datum: 18. 1. 2025
Čas: 10:00 - 17:00
Lektor: Eva Leňová
Téma: Zima "v české kuchyni" z pohledu evropských tradic a domácí recepty proti ní - sobotní seminář
Kapacita: 30 míst
Co patří mezi zimní jídla a proč si je dělat? Česká kuchyně umí vyživit i zahřát. Zima jako čas na zpomalení. Kolagen v české kuchyni (ledviny moč.měchýř)