Zima "v kuchyni" z pohledu evropských tradic a domácí recepty proti ní - sobotní seminář

1 600 Kč
Skladem
ks
(30 ks na skladě)
Eva Leňová

Datum: 18. 1. 2025
Čas: 10:00 - 17:00
Lektor: Eva Leňová
Téma: Zima "v české kuchyni" z pohledu evropských tradic a domácí recepty proti ní - sobotní seminář

Co patří mezi zimní jídla a proč si je dělat? Česká kuchyně umí vyživit i zahřát. Zima jako čas na zpomalení. Kolagen v české kuchyni (ledviny moč.měchýř) Více

Datum: 18. 1. 2025
Čas: 10:00 - 17:00
Lektor: Eva Leňová
Téma: Zima "v české kuchyni" z pohledu evropských tradic a domácí recepty proti ní - sobotní seminář
Kapacita: 30 míst

Co patří mezi zimní jídla a proč si je dělat? Česká kuchyně umí vyživit i zahřát. Zima jako čas na zpomalení. Kolagen v české kuchyni (ledviny moč.měchýř)

Výukové semináře

Pořádáme semináře a kurzy, na kterých se můžete seznámit s léčivými účinky potravin.

Roční Akademie

Naučíme vás, jak svá těla umět vyživit a tím je přivést k optimální váze a zdraví.

Naše hodnoty

Protože vše souvisí se vším, přesahují naše hodnoty rovinu přístupu ke stravování.

Blog

Zajímavé články o potravinách, jejich vlivu na náš organismus a jak žít v souladu s přírodou.